Cynamonowa Bułka Szarlotka
Przepis cynamon bułka Szarlotka może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten deser ma 419 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 172 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, zmielony cynamon, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.
Instrukcje
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i rozgrzej do 400 stopni F. Linia 9-calowy talerz ciasto z 1 kawałek ciasta; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu.
Pozostały kawałek ciasta ułożyć na lekko posmarowanej mąką powierzchni i równomiernie rozprowadzić masło na wierzchu.
Połącz 1/4 szklanki cukru granulowanego i 1 łyżeczkę cynamonu w małej misce; posypać równomiernie masłem, a następnie delikatnie docisnąć palcami, aby mieszanina przylegała.
Ciasto ciasto rozwałkować na szczelną kłodę. Przyciąć i odrzucić około 1 1/2 cala z obu końców; wyciąć pozostałą kłódkę w poprzek na kawałki o grubości 1/2 cala. Ułóż kawałki wycięte bokiem w ciasnym okręgu na pergaminie z mąki. Lekko odkurzyć z większą ilością mąki, a następnie delikatnie rozwałkować na 10-calową rundę. Przesuń pergamin na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż gotowy do złożenia ciasto.
Jabłka obrać i cienko pokroić. Wymieszać z sokiem z cytryny, wanilią i pozostałą 1/4 szklanki cukru granulowanego i 1/8 łyżeczki cynamonu w dużej misce.
Przenieś do wyłożonej ciastem płyty ciasta; Odwróć cynamonową skórkę z rolki na górze i obrać pergamin (jest OK, jeśli poszczególne rundy oddzielają się nieco w procesie). Uszczypnij Skórki razem; złóż zwisające ciasto pod siebie i zagniataj zgodnie z potrzebami.
Ustaw ciasto na gorącej blasze do pieczenia w piekarniku; piec, aż skorupa jest złoty kolor i nadzienie jest bulgotanie, o 50 protokół. (Namiot luźno z folią, jeśli góra brązowieje zbyt szybko.)
Przełożyć do stelaża, aby lekko ostudzić.
Cukier cukierniczy i 2 łyżki mleka ubić w misce na gładką masę. (
Dodaj więcej mleka, jeśli glazura jest zbyt gęsta.)