Cynamon Orzech Laskowy Biscotti

Cynamon Orzech Laskowy Biscotti
Cynamon orzech laskowy Biscotti może być tylko deser szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 30. 158 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Herbatniki Orzechowo-Czekoladowe, Czekolada Z Orzechami Laskowymi Biscotti, oraz Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj arkusz ciastek lub linię papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, śmietany razem masło i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajkach i wanilii. Mąkę, cynamon, proszek do pieczenia i sól przesiać do masy jajecznej. Wymieszać z orzechami laskowymi. Kształt ciasta na dwa równe dzienniki około 12 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Miejsce dzienniki na blasze do pieczenia, i spłaszczyć się do około 1/2 cala grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec około 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy brzegi będą złote, a środek będzie jędrny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika do ostygnięcia na patelniach. Gdy bochenki są wystarczająco chłodne, aby obsługiwać, użyj ząbkowanego noża, aby pokroić bochenki po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala. Powrót plastry do blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Piec przez dodatkowe 10 minut, odwracając raz. Całkowicie schłodzić i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn