Cynamon i gruszka Skórka owocowa

Cynamon i gruszka Skórka owocowa
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Cynamon i gruszka owocowa skóra może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz comice gruszki, woda, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Skórka owocowa / Jabłko Cynamon, truskawka i gruszka, Jabłko Cynamon Owoce Skóra, oraz Truskawka Jagoda Owoce Skóra dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 77° i ułóż stojak na środku. Linia obramowane blachy do pieczenia z matą silikonową do pieczenia i miejsce na płaskiej powierzchni roboczej; odstawić.Gruszki obieramy, kroimy na pół, usuwamy rdzenie i łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Pokroić w dużą kostkę i umieścić w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać wodę, cukier, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
4
Umieścić rondel na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu gumową szpatułką. Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gruszki będą miękkie, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
5
Przenieść mieszaninę do blendera i dodać sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Zdejmij małą nasadkę z pokrywki blendera (pokrywkę do wlewania) i przykryj miejsce ręcznikiem kuchennym (dzięki temu para wydostaje się i zapobiega odrywaniu się pokrywki); mieszaj masę gruszkową na dużej prędkości, aż uzyskasz bardzo gładkie przeciery, około 1 minuty.Powoli wlej przecieru na matę do pieczenia, śledząc wnętrze kolorowego obramowania, aby utworzyć prostokąt. (Jeśli mata do pieczenia nie ma obramowania, zostaw 1-calową granicę od krawędzi.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Resztę przecieru wylać w granicach prostokąta zygzakowatym wzorem (nie wlewać wszystkiego na środek maty do pieczenia). Używając gumowej szpatułki, popchnij przecier, aby pokryć puste części w obrębie prostokąta (powierzchnia nie będzie równa). Utrzymując blachę do pieczenia na powierzchni roboczej, chwyć krawędzie blachy—naciskając kciukami na odsłoniętą granicę maty do pieczenia-i delikatnie potrząśnij tam iz powrotem, aby wyrównać powierzchnię przecieru, obracając blachę do pieczenia i wstrząsając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
8
Wstawić do piekarnika i piec, aż powierzchnia skórki owocu będzie lekko lepka w dotyku, ale po naciśnięciu w kilku różnych miejscach palec nie pozostawi wcięcia, około 6 do 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika, umieść na stojaku z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Odstawić 16-calowy arkusz papieru woskowanego lub pergaminu. Zaczynając od jednej krótkiej krawędzi ochłodzonej skóry owocowej, wyciągnij ją z maty do pieczenia i przenieś na papier. Za pomocą czystych nożyczek kuchennych, przeciąć skórki owoców i papieru do postaci pożądanych wielkości paski, kształty lub kawałki i zwinąć, Papier i wszystko (aby zapobiec przyklejeniu). Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn