Przepis Cinnamon Biscuit Peach Cobbler jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 82 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Maślano-Biszkoptowy Placek Brzoskwiniowy, Cheddar-Biscuit Peach Cobbler, oraz Cornmeal Drop-Biscuit Peach Cobbler.
Instrukcje
1
W małej misce połączyć mąkę, 1 łyżkę brązowego cukru, proszek do pieczenia, sól i soda oczyszczona; pokroić w zimnym maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Mieszaj z mlekiem tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności. Nie pamiętam lepszego rocznika tego wina.