Cydr jabłkowo-Granatowy

Cydr jabłkowo-Granatowy
Cydr z jabłek i granatów może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 132 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki pomarańczowej, laski cynamonu, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Przyprawiony Jabłkowy Cydr Z Granatu, Eskimo Kiss (Przyprawiony Granat-Jabłecznik), oraz Sałatka z rukoli, jabłek i granatów z miodowo-miodowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ułożyć na podwójnej warstwie gazowej. Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
Połącz worek z gazą, cydr i pozostałe składniki w holenderskim piekarniku; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować 30 minut. Wyrzucić worek z gazą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn