Curry Dip Warzywny

Curry Dip Warzywny
Curry Dip warzywny zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 14 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 18g tłuszczu i w sumie 234 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga curry, cebuli, keczupu i soku z cytryny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Spróbuj Curry Dip Warzywny, Curry Warzywne Tempura, oraz Curry Vegetable Medley dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 320 dolarów za butelkę.
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia5
Magazyn