Cukinia z czosnkiem
Cukinia z czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 71 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, ząbki czosnku, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Makaron z cukinią z czosnkiem, Czosnek Oregano Cukinia, oraz Spaghetti z cukinią i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Dodać cukinię, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 7 minut lub aż chrupiące-przetargu. Wymieszać z solą i pieprzem.