Cukinia Wstążka "makaron" z jajkiem sadzonym i Pecorino
Cukinia Wstążka "makaron" z jajkiem sadzonym i Pecorino jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 20g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka jaj, szalotki, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Makaron Ze Wstążką Z Cukinii, Makaron Ze Wstążką Z Cukinii, oraz Makaron Ze Wstążką Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukinię wstążki, migdały, i szalotki.
Ubij razem 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z cytryny.
Zalać wstążkami, wrzucić do połączenia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodać wiórki serowe i odstawić na bok.
Rozgrzać Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek w 10-calowej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej na dużym ogniu, aż się połysk. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać jajka i gotować, aż białka są ustawione i żółtka są nadal ciekłe. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zdjąć z patelni i umieścić na wstążkach.