Cukinia "makaron" z sosem sezamowo-orzechowym
Cukinia "makaron" z sosem sezamowo-orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, aminokwasy Kokosowe, naturalne masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Makaron sezamowy z sosem orzechowym, Makaron Na Zimno Z Sosem Sezamowym Lub Orzechowym, oraz Makaron Z Sosem Orzechowym, Jarmużem I Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kluski z cukinii w misce wraz z czerwoną papryką. W małej misce, ubij masło orzechowe z 1/2 łyżki wody i wszystkich pozostałych składników. Jeśli mieszanka jest trudna do połączenia, Dodaj do innej 1/2 łyżki wody, ale uważaj, aby sos nie był zbyt ciekły.
Usuń ręczniki spod kluski cukinii.
Dodać sos i dobrze wymieszać, aby całkowicie pokryć makaron.
Serwuj od razu. (Resztki można schłodzić, ale woda z cukinii może przedostać się do sosu, co sprawia, że basen w dolnej części miski; dobrze wymieszać przed podaniem.)