Crunchy Pecan Slaw

Crunchy Pecan Slaw
Chrupiące Pecan Slaw może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 87 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka słodko-pikantnego dressingu, zielonej cebuli, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Chopped Chicken Sandwich With Crunchy Pecan Slaw, Chrupiące Jabłko Slaw, oraz Chrupiące Azjatyckie Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Wrzucić razem pekan, kapusta, i pozostałe składniki w dużej misce, aż mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia47
Magazyn