Crunchy Peach-Blueberry Crisp

Crunchy Peach-Blueberry Crisp
Crunchy Peach-Blueberry Crisp to lacto ovo vegetarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 243 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chrupiąca brzoskwinia i jagoda z chrupiącą polewą, Chrupki Brzoskwiniowo-Jagodowe, oraz Blueberry Peach Crisp.

Instrukcje

1
W małej misce połącz brzoskwinie, jagody i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieś do niesmażonego 1-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Połącz soki; skrop owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
4
Do polewania w małej misce połącz orzechy winogronowe, owies, brązowy cukier, masło, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
WinogronaWinogrona
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posyp mieszankę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
6
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, aż polewa będzie złotobrązowa, a owoce będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Podawać na ciepło z mrożonym jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt MrożonyJogurt Mrożony

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn