Crunchburger (aka The Signature Burger)

Crunchburger (aka The Signature Burger)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Crunchburger (aka podpis Burger) spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać bułki Hamburger ziemniaki, befsztyk pomidor, chipsy ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crunchburger, Tort serowy Farmers, aka Zapekanka, oraz Signature kanapki BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Hamburgery ugotować na oleju (patrz strona 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
w ostatniej chwili gotowania polewamy każdą z nich 2 plastrami sera i przykrywką do fastrygowania (patrz str. 21).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Umieścić hamburgery na dnie bułki i, w razie potrzeby, top z pomidorem, sałata, cebula, i odrobiną chrzanu musztarda majonez. Nasypać chipsy ziemniaczane, ułożyć na wierzchu bułki i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Smak
6
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
7
Z hamburgery, frytki, i Shakes przez Bobby Flay, Stephanie Banyas i Sally Jackson Copyright (c) 2009 przez Bobby Flay, Stephanie Banyas i Sally Jackson opublikowane przez Clarkson Potter.Bobby Flay otworzył swoją pierwszą restaurację, Mesa Grill, w 1991 i szybko rozwinął następujące dla jego innowacyjnej kuchni południowo-zachodniej. Restauracja nadal zdobywa wysokie oceny w ankiecie Zagat za regionalną kuchnię amerykańską i zrodziła dwa odgałęzienia, Mesa Grill in Caesar ' s Palace Las Vegas i Mesa Grill Bahamas. Otworzył Bolo w 1993, Bar Americain w 2005, a Bobby Flay Steak w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Oprócz swoich restauracji, Bobby jest korespondentem żywności na początku Show NA CBS i gościł wiele popularnych programów kulinarnych od jego debiutu na Food Network w 1996 roku, od nominowanego do Emmy Boy Meets Grill do serii Iron Chef America i Throwdown z Bobby Flay. To jego ósma książka. Jego strona jest www.bobbyflay.com.Stephanie Banyas został Bobby Flay ' s Business assistant od 199
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Jest absolwentką Francuskiego Instytutu kulinarnego i mieszka w Nowym Jorku.Sally Jackson rozpoczął pracę dla Bobby Flay w 200
10
Członkini zespołu teatralnego Eastcheap Rep, mieszkająca w Nowym Jorku pisarka kulinarna i aktorka.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn