Crunch Top Ziemniaki

Crunch Top Ziemniaki
Crunch Top Potatoes to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 365 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, płatki zbożowe, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Złote ziemniaki crunch, Słodkie ziemniaki z Orzechowo-cynamonowym Crunch, oraz Pieczone Słodkie Ziemniaki Z Cynamonowym Crunch Pecan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać masło do patelni 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ułóż plastry ziemniaków w jednej warstwie na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
4
Połącz ser, płatki kukurydziane i paprykę w misce i posyp mieszaninę ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut lub aż do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn