Crudités z dipem cytrynowo-ziołowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Crudités z dipem cytrynowo-ziołowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mleko, sól, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip maślano-ziołowy z Crudités, Hummus z białej fasoli i ziół z Crudites, oraz Dip Herby feta & cytryna z crudités.
Instrukcje
W małej misce, z mikserem na małej prędkości, ubić serek, pietruszka włoska, szczypiorek, sok z cytryny, i sól, aż dobrze wymieszane.
Dodać mleko i ubić, aż będzie gładkie; jeśli mieszanina jest zbyt sztywna, dodać trochę więcej mleka. Łyżka do miski.
Opłukać i cienko pokroić ogórek angielski (12 oz.), marchew obrać i pokroić w patyczki, a seler opłukać i pokroić w patyczki. Na talerzu ułożyć warzywa; podawać z dipem cytrynowo-ziołowym.