Crudity z oliwą z oliwek i solami smakowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Crudites z oliwą z oliwek i soli aromatyzowanych spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 307 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Świeże rzodkiewki z solami smakowymi i masłem, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Dip oliwkowo-Pietruszkowy z Crudités.
Instrukcje
Umieść nasiona sezamu w małej patelni nonstick ustawionej na średnim ogniu. Wymieszać do tosty i złoty kolor, o 3 protokół. Całkowicie fajne.
Umieścić w młynku do przypraw z 1 1/2 łyżeczki soli. Proces aż do drobno zmielone.
Przenieść mieszaninę do małych ramekin.
Wymieszać curry i 5 łyżeczek soli w małej misce.
Przenieść mieszaninę do innego małego ramekina.
Wymieszać paprykę i 5 łyżeczek soli w małej misce.
Przenieść mieszaninę do innego małego ramekina. (Aromatyzowane Sole mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.)
Wlać olej do małej miski lub ramekin.
Warzywa układamy dekoracyjnie na półmisku.
Podawać, przechodząc olej i sole oddzielnie.