Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Crostini z gotowanymi figami i kozim serem. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sok z cytryny, pancetta, anyż Gwiaździsty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Crostini z ciepłym kozim serem i figami balsamicznymi, Crostini z figami i kozim serem, polane balsamiczną redukcją, oraz Gotowana wiśnia i kozi ser Crostini.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu połączyć wino, 2 łyżki miodu, figi i anyż. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż figi są pulchne i miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Przenieś figi na deskę do krojenia, aby ostygły przez 5 minut. Następnie pokroić figi w plasterki 1/4 cala. Odrzuć anyż i doprowadzić płyn z powrotem do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż mieszanina jest gęsta i zredukowana do 1/4 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4
Przenieść syrop do małej miski i schłodzić do temperatury pokojowej.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki sera koziego na każdym crostini. Top z plasterkami figi, pancetta kruszy i posypać plasterkami mięty. Tuż przed podaniem skropić reserved syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Crostini
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki