Crostini Neapolitańskie: Crostini Napoletani
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj neapolitańskiego Crostini: Crostini Napoletani. Ta przystawka ma 636 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Mieszanka pieprzu, ricotty, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Toasty Neapolitańskie (Crostini Napoletani), Neapolitańskie Crostini, oraz Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj ricottę ze śmietaną, pieprzem czarnym, płatkami czerwonej papryki i majerankiem. Odstawić.
Umieść chleb na blasze do pieczenia i tosty pod brojlerem, obracając raz, aż światło złoty brąz z obu stron. Podczas gdy tosty są jeszcze gorące, natrzyj każdy plasterek ząbkiem czosnku.
Na każdą kromkę chleba rozłóż trochę ricotty. Wierzch każdy z anchois (po 2, Jeśli używasz chleba chłopskiego) i wróć do blachy do pieczenia.
Umieść crostini z powrotem pod brojlerem, aż ser tylko wycieka, o 1 minutę.
Przełożyć na półmisek, skropić oliwą i od razu podawać.