Crostini Neapolitańskie: Crostini Napoletani

Crostini Neapolitańskie: Crostini Napoletani
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj neapolitańskiego Crostini: Crostini Napoletani. Ta przystawka ma 636 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Mieszanka pieprzu, ricotty, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Toasty Neapolitańskie (Crostini Napoletani), Neapolitańskie Crostini, oraz Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
W małej misce wymieszaj ricottę ze śmietaną, pieprzem czarnym, płatkami czerwonej papryki i majerankiem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
MajeranekMajeranek
Przez CiastoPrzez Ciasto
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść chleb na blasze do pieczenia i tosty pod brojlerem, obracając raz, aż światło złoty brąz z obu stron. Podczas gdy tosty są jeszcze gorące, natrzyj każdy plasterek ząbkiem czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4
Na każdą kromkę chleba rozłóż trochę ricotty. Wierzch każdy z anchois (po 2, Jeśli używasz chleba chłopskiego) i wróć do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Przez CiastoPrzez Ciasto
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umieść crostini z powrotem pod brojlerem, aż ser tylko wycieka, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
6
Przełożyć na półmisek, skropić oliwą i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn