Crostata Jabłkowa

Crostata Jabłkowa
Crostata jabłkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 3068 kalorii, 35g białka, oraz 156 g tłuszczu. Na 7,43 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś żółtko, mąkę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crostata Jabłkowa, Crostata Jabłkowa, oraz Crostata Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mikserze z przystawką do łopatek wymieszać 8 łyżek masła, mąki, soli i 2 łyżki cukru do uzyskania piasku. W osobnej misce zmiksuj żółtko z creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać zmiksowane żółtko i creme fraiche do mieszaniny mąki i wymieszać, aż ledwo połączone. Uformuj się w dysk i ochłoń. W międzyczasie wrzucić pokrojone jabłka z 1/2 szklanki cukru i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Rozwałkować ciasto do 1/8-cala grubości na powierzchni mąki i wyciąć 8-calowe dyski lub 1 duży okrągły dysk i umieścić na pergaminie wyłożonej blachy pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść jabłka na środku ciasta, pozostawiając 2-calową klapkę ciasta wokół krawędzi. Złóż klapkę na jabłka, tworząc rustykalną, nierówną krawędź wokół crostady. (Jabłka nie powinny być całkowicie pokryte ciastem.) Kropka z pozostałymi 2 łyżkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Umyć krawędź śmietaną i posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Piec w nagrzanym piekarniku 350 przez 25 do 35 minut, aż światło złoty kolor i jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Ochłoń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia38
Magazyn