Crespelle AI Piselli i Parmigiano: naleśniki z groszkiem

Crespelle AI Piselli i Parmigiano: naleśniki z groszkiem
Crespelle AI Piselli i Parmigiano: naleśniki z groszkiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz świeżo łuskany groszek, parmigiano-reggiano, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Bulion z naleśnikami (Crespelle en Brodo), Naleśniki z ricottą: Crespelle al Formaggio, oraz Groch z szynką: Piselli al Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić w dużej misce. Jajka rozbijamy na mące i ubijamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodawać sól i ubijać w mleku, trochę na raz, aż całe mleko zostanie włączone. Pozostawić ciasto na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W międzyczasie roztopić masło w 12 do 14-calowej patelni saute i dodać groszek. Gotować powoli na średnim ogniu, aż dość miękkie, o 15 protokół. Groszek ostygnie. Groszek wymieszać z ricottą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozgrzej 6-calową patelnię, nieprzywierającą, aż będzie gorąca i posmaruj oliwą z oliwek. Zmniejszyć ogień do medium i wlać 1 1/2 do 2 łyżki ciasta na patelnię. Gotować 20 do 30 sekund, aż blady złoty, a następnie odwrócić. Gotować po drugiej stronie 20 sekund i wyjąć na talerz. Kontynuuj proces, aż całe ciasto zostanie wykorzystane, uzyskując między 17 a 19 crespelle. Każdą crespelle napełnij 3 łyżkami sera ricotta i złóż na pół. Kontynuuj napełnianie crespelle, aż wszystkie będą pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Masło dno i wszystkie strony 10 przez 8-calowe ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Wypełniony crespelle ułóż w nakładającej się warstwie w naczyniu do pieczenia. Zetrzyj Parmigiano-Reggiano na crespelle, dot z pozostałym masłem i umieścić w piekarniku na 12 do 15 minut, aż rurociągi gorące i chrupiące na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć i podawać na gorąco lub pozostawić do odpoczynku i podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn