Cranberry Obsession Snow Cake

Cranberry Obsession Snow Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Cranberry Obsession Snow Cake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 891 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz białka jaj, masło, krem na maśle, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasto z kremem-druga obsesja, Mój Najnowszy Projekt / Obsession, oraz Smażyć cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Butter two 9-in. patelnie na ciasto; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Zrobić ciasto: w dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić. W misce miksera stojącego ubij masło i cukier na małej prędkości, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać białka w 3 partiach, skrobanie wewnątrz miski w razie potrzeby. Ubić w mieszance mąki w 5 partiach, dodając 1/4 szklanki wody po każdym dodaniu (zaczniesz i skończysz z mąką); upewnij się, że mąka jest całkowicie wymieszana za każdym razem przed dodaniem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni, dzieląc równomiernie. Gładkie wierzchołki z łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Piec, aż środek ciasta czuje jędrne w dotyku i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 40 protokół. Fajne ciasta całkowicie w patelniach na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Połącz 3 szklanki żurawiny, cukier, konfitury i 1/4 szklanki wody w małym rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż żurawina pop i przetwory stopią się, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
PrzetworyPrzetwory
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać pozostałe 3/4 szklanki żurawiny, wymieszać do połączenia i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Przełożyć do małej miski i schłodzić, aż będzie gotowe do złożenia ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Make buttercream: wypełnić 2-qt. patelnia z około 1 w. wody i doprowadzić do gotować na małym ogniu. Do miski miksera na stojaku włóż białka, sól i cukier i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Umieść miskę nad gorącą wodą, upewniając się, że dno miski nie dotyka wody, i ogrzać białka, ubijając stale, aż gorące w dotyku, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Zdjąć patelnię i miskę z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Umieść miskę ciepłych białek na mikserze i ubijać na dużej prędkości, aż potrojony w objętości i boku miski jest chłodny w dotyku, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Tymczasem, chop 4 oz. białą czekoladę, umieścić w średniej metalowej misce do mieszania, i ustawić w tej samej patelni ciepłej wody z ognia, aby stopić się powoli, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Wyjąć miskę z patelni i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj masło na białka, około 1/4 szklanki na raz, aż do włączenia. Nadal trzepać z małą prędkością, aż będzie gładka i puszysta, około 10 minut (mieszanina może wyglądać ziarnisto w pewnym momencie, ale będzie się łączyć).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Gumową szpatułką delikatnie złóż roztopioną czekoladę do kremu maślanego, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Zmontować: delikatnie pocierać wierzchy obu ciast dłońmi, aby usunąć rumianą zewnętrzną powierzchnię, następnie ostrożnie odwrócić ciasta i pocierać spody, aby ciasta były całkowicie białe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
13
Umieść 1 warstwę ciasta na stojaku na ciasto lub talerzu do serwowania, od góry do góry. Używając pędzla do ciasta, umyj wierzch połową likieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
14
Rozprowadzić około 1 1/2 szklanki mieszanki żurawiny na warstwie metalową szpatułką, pozostawiając 1/2-in. puste obramowanie wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
Ułożyć drugą warstwę ciasta na wierzchu, najbardziej płaską stroną w dół i posmarować pozostałym likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
16
Wierzch i boki ciasta rozłóż cienką warstwą maślanego kremu, aby zamknąć w okruchach i schłodzić 30 minut. Przykryć pozostałym masłem, zaczynając od boków i pokrywając górną ostatnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
17
Użyj dłoni, aby ogrzać pozostałą czekoladę. Ogolić gładką stronę tabliczki czekolady z obieraczką do warzyw, aby uzyskać cienkie loki; rozrzucić loki na wierzchu ciasta. Cukier puder przesiać na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
18
Podawać z pozostałą mieszanką żurawinową na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1
Pieczone warstwy ciasta można zapakować w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej lub w lodówce do 2 dni wcześniej. Nadzienie żurawinowe można wykonać do 2 dni wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn