Cranberry Obsession Snow Cake

Cranberry Obsession Snow Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Cranberry Obsession Snow Cake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 891 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz białka jaj, masło, krem na maśle, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasto z kremem-druga obsesja, Mój Najnowszy Projekt / Obsession, oraz Smażyć cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Butter two 9-in. patelnie na ciasto; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3
Zrobić ciasto: w dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić. W misce miksera stojącego ubij masło i cukier na małej prędkości, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać białka w 3 partiach, skrobanie wewnątrz miski w razie potrzeby. Ubić w mieszance mąki w 5 partiach, dodając 1/4 szklanki wody po każdym dodaniu (zaczniesz i skończysz z mąką); upewnij się, że mąka jest całkowicie wymieszana za każdym razem przed dodaniem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać ciasto do przygotowanych patelni, dzieląc równomiernie. Gładkie wierzchołki z łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Piec, aż środek ciasta czuje jędrne w dotyku i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 40 protokół. Fajne ciasta całkowicie w patelniach na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Połącz 3 szklanki żurawiny, cukier, konfitury i 1/4 szklanki wody w małym rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż żurawina pop i przetwory stopią się, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać pozostałe 3/4 szklanki żurawiny, wymieszać do połączenia i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Przełożyć do małej miski i schłodzić, aż będzie gotowe do złożenia ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Make buttercream: wypełnić 2-qt. patelnia z około 1 w. wody i doprowadzić do gotować na małym ogniu. Do miski miksera na stojaku włóż białka, sól i cukier i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Umieść miskę nad gorącą wodą, upewniając się, że dno miski nie dotyka wody, i ogrzać białka, ubijając stale, aż gorące w dotyku, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Zdjąć patelnię i miskę z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieść miskę ciepłych białek na mikserze i ubijać na dużej prędkości, aż potrojony w objętości i boku miski jest chłodny w dotyku, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Tymczasem, chop 4 oz. białą czekoladę, umieścić w średniej metalowej misce do mieszania, i ustawić w tej samej patelni ciepłej wody z ognia, aby stopić się powoli, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wyjąć miskę z patelni i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i ubijaj masło na białka, około 1/4 szklanki na raz, aż do włączenia. Nadal trzepać z małą prędkością, aż będzie gładka i puszysta, około 10 minut (mieszanina może wyglądać ziarnisto w pewnym momencie, ale będzie się łączyć).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Gumową szpatułką delikatnie złóż roztopioną czekoladę do kremu maślanego, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
12
Zmontować: delikatnie pocierać wierzchy obu ciast dłońmi, aby usunąć rumianą zewnętrzną powierzchnię, następnie ostrożnie odwrócić ciasta i pocierać spody, aby ciasta były całkowicie białe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
13
Umieść 1 warstwę ciasta na stojaku na ciasto lub talerzu do serwowania, od góry do góry. Używając pędzla do ciasta, umyj wierzch połową likieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
14
Rozprowadzić około 1 1/2 szklanki mieszanki żurawiny na warstwie metalową szpatułką, pozostawiając 1/2-in. puste obramowanie wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
Ułożyć drugą warstwę ciasta na wierzchu, najbardziej płaską stroną w dół i posmarować pozostałym likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
16
Wierzch i boki ciasta rozłóż cienką warstwą maślanego kremu, aby zamknąć w okruchach i schłodzić 30 minut. Przykryć pozostałym masłem, zaczynając od boków i pokrywając górną ostatnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
17
Użyj dłoni, aby ogrzać pozostałą czekoladę. Ogolić gładką stronę tabliczki czekolady z obieraczką do warzyw, aby uzyskać cienkie loki; rozrzucić loki na wierzchu ciasta. Cukier puder przesiać na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
18
Podawać z pozostałą mieszanką żurawinową na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1
Pieczone warstwy ciasta można zapakować w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej lub w lodówce do 2 dni wcześniej. Nadzienie żurawinowe można wykonać do 2 dni wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn