Cranberry Angel Food Cake

Cranberry Angel Food Cake
Cranberry Angel Food Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kremu z kamienia nazębnego, soku żurawinowego, białek jaj i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Przepyszne Cranberry Angel Food Cake, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w mikserze wyposażonym w nasadkę do trzepaczki (lub za pomocą miksera ręcznego) ubij białka na pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i soli i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się miękkie szczyty. Przy włączonym mikserze stopniowo dodawaj 1 szklankę cukru i kontynuuj ubijanie, aż będzie sztywny, a cukier się rozpuści, około 30 sekund. Przesiej pozostałe 1/2 szklanki cukru z przesianą wcześniej mąką do ciasta 3 razy, aby napowietrzyć mieszaninę. Dodać białka, a następnie dodać wanilię, skórkę i żurawinę. Przełóż ciasto do niesmarowanej tuby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Mąka TortowaMąka Tortowa
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Piec do jasnozłotego koloru, 30 do 35 minut. Ostudzić, zawieszając ciasto (na patelni) do góry nogami na szyjce butelki, aż ostygnie do temperatury pokojowej. Przejedź długim, ostrym ostrzem noża wokół ciasta, aby poluzować, a następnie wybij ciasto na talerz. Zewnętrzna strona ciasta pozostanie na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Glazura: wymieszaj składniki razem, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Wylej glazurę na wierzch ciasta i rozprowadź szpatułką, pozwalając jej spłynąć po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Odstaw na co najmniej 30 minut przed podaniem lub do momentu, gdy lukier będzie twardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Wytnij ząbkowanym nożem, wykonując ruch piłowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn