Cran-Apple Cobbler to deser, który serwuje 8. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Wystarczy mieszanka mielonego cynamonu, cukru, gruszek i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 22%. Podobne przepisy to Quick Cran-Szewc Jabłkowy, Cran-Apple Relish, oraz Kapusta Kiszona Cran-Apple.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz pierwsze osiem składników; odstawić na 5 minut. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, około 18 minut. przenieś mieszankę cran-apple do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól w misce.
Kremowa Sherry, wino musujące i Porto to świetny wybór dla szewca. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "