Crab Rangoon II
Crab Rangoon II może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka groszku śnieżnego, mięso kraba, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), Crab Rangoon, oraz Crab Rangoon.
Instrukcje
Rozgrzać olej do smażenia w głębokiej frytkownicy lub dużym, ciężkim rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na dużej patelni.
Dodać czosnek i cebulę, i saute przez 2 protokół.
Dodać bok choy i strąki grochu i mieszać smażyć, aż bok choy i strąki grochu będą chrupiące i miękkie.
W dużej misce do mieszania, połączyć kraba, ser śmietankowy, sos sojowy i mieszanki warzyw smażone. Upuść mieszaninę przez 3/4 łyżeczki do środka owijarki won ton. Złóż owijkę na pół, aby utworzyć trójkąt. Uszczelnij owijkę wokół mieszaniny, zwilżając palec zimną wodą i przyciskając końce razem.
Pierogi podsmażamy partiami na przygotowanym oleju, aż się zrumienią.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.