Crab Rangoon II

Crab Rangoon II
Crab Rangoon II może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka groszku śnieżnego, mięso kraba, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), Crab Rangoon, oraz Crab Rangoon.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej do smażenia w głębokiej frytkownicy lub dużym, ciężkim rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek i cebulę, i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodać bok choy i strąki grochu i mieszać smażyć, aż bok choy i strąki grochu będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
5
W dużej misce do mieszania, połączyć kraba, ser śmietankowy, sos sojowy i mieszanki warzyw smażone. Upuść mieszaninę przez 3/4 łyżeczki do środka owijarki won ton. Złóż owijkę na pół, aby utworzyć trójkąt. Uszczelnij owijkę wokół mieszaniny, zwilżając palec zimną wodą i przyciskając końce razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sos SojowySos Sojowy
WarzywaWarzywa
WodaWoda
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Pierogi podsmażamy partiami na przygotowanym oleju, aż się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn