Cornflake Crusted Banan Nadziewane Francuskie Tosty
Cornflake Crusted Banan Nadziewane francuskie tosty może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 21g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.86 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, cynamon-chleb rodzynkowy, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Cornflake-Crusted Bananan i Nutella Nadziewane chała francuskie tosty, Cornflake Crusted French Toast, oraz Tosty Francuskie Z Płatkami Kukurydzianymi Z Bananami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ruszt grzewczy na średnim ogniu.
Połącz okruchy płatków kukurydzianych i migdały w misce.
Połącz białka jaj, ekstrakt z wanilii i cynamon w innej misce. 1 kromkę chleba zanurzyć w cieście jajecznym, następnie obustronnie obłożyć skórką płatka kukurydzianego; powtórzyć z pozostałymi kromkami chleba.
Rozłóż puree bananowe na 1 stronie z 2 kawałków skorupy chleba; wierzch z pozostałymi 2 kromkami chleba, aby zrobić 2 kanapki. Kanapki gotować na patelni aż złoty kolor, 2 minuty na stronie.
Pokrój na pół i podawaj ze świeżymi jagodami, w razie potrzeby.