Cornbread-faszerowane Cornish Game Hens with Corn Maque Choux
Nadziewane kukurydzą kury z kukurydzy Maque Choux mogą być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1478 kalorii, 105g białka, oraz 103g tłuszczu każdy. Na 4,85 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szałwię, babeczki kukurydziane, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane Kury Z Dziczyzny, Faszerowane Kury Z Dziczyzny, oraz Świąteczne Nadziewane Kury Cornish Game dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym cieście na średnim ogniu.
Dodać onionand seler; smażyć, aż zacznie kolor, o 5 protokół.
Dodaj jabłka; sauté untilpoczątek zmiękczyć, o 3 protokół.
Mixin szałwia, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki do herbaty; przenieść do dużej miski.
Pozostaw standuntil prawie cool, o 10 minut.
Chleb kukurydziany wymieszać z warzywami.
Wymieszać z serem, thenough jabłecznika przez łyżki do formowania farszu, który jest wilgotny, ale nie mokry.
Posypać wnękę każdego z osobna lekko solą i pieprzem. Do każdego z nich pakujemy po 1 łyżce farszu (resztki włożyć do masełek i przykryć folią). Wnęki na szaszłyki zamykane szpulkami lub sznurowadłami z indyka. Tuck końcówki skrzydeł pod; tie nogi razem trzymać kształt.
Wymieszać szałwię, grubą sól i pieprz w drobnoziarniste; posypać kury.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzać olej w largenonstick patelni na średnim ogniu.
Miejsce 2 kury na patelni. Smażyć do brązowego, obracając często drewnianymi łyżkami (toprevent łzawienie skóry), o 10 minut.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia, piersi do góry. Powtórz z pozostałymi kurami.Zasłona 2 połówki paska boczku na piersi kury. Za pomocą sznurka kuchennego, krawat baconstrips w miejscu. (
Na blasze do pieczenia ułożyć wszelkie ramekiny z kur.)
Kury (i dodatkowy farsz) wstawić do piekarnika.Pieczone kury do gotowane przez i sokirun jasne, gdy udo jest Przekłute, o 45minutes. (Farsz pieczony 30 min.)
Kury przenieść na talerze.Łyżka maque choux wokół kur i podawać z dodatkowym farszem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Neboan Albarino z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Nebo Albarino
Chłodniejsze, wyższe wzniesienie Condado do tea subregion daje podstawę do świeżego, precyzyjnego wyrażenia Albariño w ogóle i to szczególne miejsce nadaje intensywną smugę mineralną przez wino. Kwiatowy, kwitnący nos o brzoskwiniowych i morelowych aromatach, które przenoszą się na podniebieniu o napiętej strukturze, złożonych świeżych owocach, zaniżonej masie podniebienia, wszystko na silnym kręgosłupie kwasowości mineralnej.