Coq au Vin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj coq au vin. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 498 kalorii, 23G białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz koniak, cebulę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Makaron Coq au Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3 łyżki masła w dużej, ciężkiej patelni i brąz kurczaka na średnim ogniu, o 5 minut z każdej strony.
Odcedzić masło, polać kurczakiem koniak i
Dodać tyle wina, aby po prostu przykryć kurczaka, a następnie dodać Garni bukiet. Przykryć patelnię i dusić przez 30 minut, lub do miękkości. Najpierw przetestuj kawałki białego mięsa, a jeśli to zrobisz, przenieś na ciepły talerz, podczas gdy ciemne mięso nadal gotuje.
Tymczasem, roztopić pozostałe masło w innej patelni i brązowy cebuli i soli wieprzowiny. Następnie przykryć i gotować bardzo powoli przez około 20 minut, lub aż cebula będzie miękka.
Dodać grzyby i gotować przez kolejne 4 protokół.
Gdy kurczak zostanie usunięty z patelni, odtłuścić sos i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj beurre mani trochę na raz, aż sos lekko zgęstnieje. Popraw przyprawę.
Dodać cebulę, sól wieprzową i grzyby do kurczaka, i polać sosem na wszystko.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;