Coq au Vin

Coq au Vin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj coq au vin. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 498 kalorii, 23G białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz koniak, cebulę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Makaron Coq au Riesling dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 3 łyżki masła w dużej, ciężkiej patelni i brąz kurczaka na średnim ogniu, o 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Odcedzić masło, polać kurczakiem koniak i
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
KoniakKoniak
4
Dodać tyle wina, aby po prostu przykryć kurczaka, a następnie dodać Garni bukiet. Przykryć patelnię i dusić przez 30 minut, lub do miękkości. Najpierw przetestuj kawałki białego mięsa, a jeśli to zrobisz, przenieś na ciepły talerz, podczas gdy ciemne mięso nadal gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
MięsoMięso
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usuń Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
6
Tymczasem, roztopić pozostałe masło w innej patelni i brązowy cebuli i soli wieprzowiny. Następnie przykryć i gotować bardzo powoli przez około 20 minut, lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać grzyby i gotować przez kolejne 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
8
Gdy kurczak zostanie usunięty z patelni, odtłuścić sos i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj beurre mani trochę na raz, aż sos lekko zgęstnieje. Popraw przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
SOSSOS
10
Dodać cebulę, sól wieprzową i grzyby do kurczaka, i polać sosem na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Cały KurczakCały Kurczak
CebulaCebula
SOSSOS
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn