Copa Verde
Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jeśli masz Syrop z agawy, sok z limonki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kwiat Jalisco od Copa D ' Oro, Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać tymianek i sól w małej, płytkiej misce.
Umieść niewielką ilość syropu z agawy w innej małej misce. Palcem obetnij 6 kieliszków syropem, a następnie zanurz felgi w mieszaninie tymiankowo-solnej. Odłóż okulary na bok.
Umieść pozostałe składniki z wyjątkiem lodu w blenderze i zmiksuj na wysokiej, aż będzie gładka.Shaker Do Koktajli napełnij do połowy lodem.
Wlać część zmieszanej mieszaniny, napełniając shaker mniej więcej w połowie. Wstrząsnąć do całkowitego ostygnięcia, około 20 do 30 sekund. Przećwiczcie się w oprawkowe okulary strzeleckie. Powtórz z pozostałymi zmieszanymi składnikami.