Collard Zielona sałatka z nerkowców i limonki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, pecorino, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajska Sałatka Stekowa w / słodki + pikantny Dressing Tahini i sezam Chili-Limonka nerkowce, Chile - Limonka nerkowca, oraz Orzechy Nerkowca Chili Lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Proces 1/2 szklanki nerkowca, 2 łyżki starte
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Nerkowca
2
Pecorino i 3 łyżki wody w żywnościprocesorze, rozcieńczając większą ilością wody, aż do gładkiej, kremowej pasty; doprawić solą i czarnym pieprzem.Odstaw pastę z nerkowca na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pecorino
Orzechy Nerkowca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Sardela trzepaczka, olej, sok z limonki, 1 łyżeczka pinkpeppercorns, i 2 łyżki startej Pekorinoin dużej misce; doprawić solą i blackpepper. Grubo posiekać pozostałe 1/2 babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Sardele
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Na każdym talerzu rozłóż trochę zastrzeżonej pasty nerkowca i wierzch polej sałatą i ogolonym Pecorino; posyp bardziej spruszonymi różowymi ziarenkami pieprzu.