Collard zielona i biała fasola Gratin

Collard zielona i biała fasola Gratin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Collard zielony i biały fasoli Gratin spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 237 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Collard Green Gratin, Kapusta i Collard Green Gratin, oraz Zupa z białej fasoli.

Instrukcje

1
W dużym garnku przykryj obrożę osoloną wodą, następnie podgrzej i gotuj do miękkości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze odcedzić i pokroić na małe kawałki. Odstawić.
3
Rozgrzej piekarnik do 475ºF. Energicznie pocierać wnętrze 10-lub 12-calowe danie gratin z rozgniecionym czosnkiem. Zmiażdżony czosnek wyrzucić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i paprykę i gotować, mieszając często, do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać posiekany czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj zielenie collard, wymieszać do herbu, i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
8
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wymieszaj fasolę, mięso, 2 łyżki Parmigiano-Reggiano, 1 łyżkę oleju i rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
10
Dodać wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania fasoli, aby zwilżyć, a następnie rozprowadzić mieszaninę w przygotowanym naczyniu. Top z bułką tartą i pozostałym Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
11
Skropić pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
12
Przykryć naczynie folią aluminiową i piec, aż nadzienie będzie gorące i bąbelkowe, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Wyjmij folię i piecz, aż wierzch zapiekanki będzie złoty i chrupiący, o kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
14
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn