Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Collard zielony i biały fasoli Gratin spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 237 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Collard Green Gratin, Kapusta i Collard Green Gratin, oraz Zupa z białej fasoli.
Instrukcje
1
W dużym garnku przykryj obrożę osoloną wodą, następnie podgrzej i gotuj do miękkości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dobrze odcedzić i pokroić na małe kawałki. Odstawić.
3
Rozgrzej piekarnik do 475ºF. Energicznie pocierać wnętrze 10-lub 12-calowe danie gratin z rozgniecionym czosnkiem. Zmiażdżony czosnek wyrzucić i odstawić na bok.
Dodaj zielenie collard, wymieszać do herbu, i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
8
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Wymieszaj fasolę, mięso, 2 łyżki Parmigiano-Reggiano, 1 łyżkę oleju i rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Parmigiano Reggiano
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
10
Dodać wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania fasoli, aby zwilżyć, a następnie rozprowadzić mieszaninę w przygotowanym naczyniu. Top z bułką tartą i pozostałym Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Parmigiano Reggiano
Dodatkowe Pestki Słonecznika
11
Skropić pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
12
Przykryć naczynie folią aluminiową i piec, aż nadzienie będzie gorące i bąbelkowe, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
Wyjmij folię i piecz, aż wierzch zapiekanki będzie złoty i chrupiący, o kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®