Collard Green Pistou
Collard Green Pistou to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Późna Wiosna Minestrone Z Zielonym Groszkiem Pistou, Dip Collard zielony i Karczoch, oraz Collard Green Melt.
Instrukcje
Gotować warzywa collard we wrzącej osolonej wodzie na pokrycie 4 do 6 minut lub do miękkości; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; dobrze spuścić. Czosnek przetworzyć w maszynce kuchennej, aż zostanie drobno zmielony.
Dodaj zielenie, oliwę z oliwek i czerwoną paprykę; proces 2 do 3 sekund lub aż drobno posiekane. Wymieszać pozostałe składniki.