Cole ' s Greenwich Village Lobster Roll
Jeśli 1,35 zł za porcję spada twój budżet, Cole ' s Greenwich Village Lobster Roll może być super bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, wody, pyłku kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cole ' s Greenwich Village Lobster Roll, Rolada Homara, oraz Rolada Homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do przygotowania: zanurz homara w jednym galonie wrzącej wody i przykryj.Ustaw timer na siedem minut i przygotuj lodową kąpiel.Po upływie siedmiu minut wyciągnij homara i zanurz się w lodowatej wodzie.
Pozwól homarowi ostygnąć przez 20 minut, przygotowując resztę bułki ingredients.In niereaktywny rondel, dodać 1/4 szklanki wody i soli morskiej.
Miejsce na średnim ogniu.
Masło pokroić na małe kawałki i zawirować do garnka z wodą, aż się roztopi.
Dodać przyprawy i pokrojone mięso homara. Wyłączcie ogrzewanie i rezerwujcie na montaż.Do montażu: wydrąż roladę homara i tosty przez minutę.Łyżka w mięsie homara do bułki, odsączając masło, jak idziesz. Wypełnij do górnej części bułki.Top z posiekaną natką pietruszki i podawać z chipsami ziemniaczanymi i surówką Cole ' a.Więcej przepisów na rolki z homara Na Food Republic: przepis na kanapkę z homarem i wanilią "Club" Perkins Cove Homar