Cobbler Kokosowo-Jabłkowy
Cobbler kokosowo-jabłkowy może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na $5.94 za porcję, dostajesz deser, który serwuje 1. Jedna porcja zawiera 2356 kalorii, 24g białka, oraz 89g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kruche ciasto biszkoptowe, Kokosowe, karmelowe lody i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cobbler Kokosowo-Jabłkowy, Placek jabłkowy z polewą biszkoptową z oleju kokosowego, oraz Coconut Peach Cobbler.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużym okrągłym naczyniu do pieczenia wymieszać jabłka, polewę karmelową i mąkę. Rozłóż każde ciastko na dwie połówki i ułóż na jabłkach.
Skropić masłem. Wymieszać cukier i kokos; posypać maślanymi herbatnikami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka mają nadmuchane, i są lekko rumiane, o 30 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Von Winning wygrywa Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Von Winning Wygrane Riesling]()
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.