Classic Steak House Przetarł Filet Mignon

Classic Steak House Przetarł Filet Mignon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów marynaty, więc spróbuj klasycznego Steak House potarł Filet Mignon. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 175 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać musztardę, czosnek w proszku, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Porcini przetarł Filet Mignon z dojrzałym balsamicznym, Filet Mignon, oraz Filet Mignon.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść ziarna pieprzu i rozmaryn w młynku do przypraw lub kawy; pulsuj, aż pieprz będzie grubo zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RozmarynRozmaryn
KawaKawa
PieprzPieprz
3
Połącz mieszankę pieprzu, suchą musztardę, sól i czosnek w proszku; rub równomiernie po obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Umieść steki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn