Classic Deviled Eggs

Classic Deviled Eggs
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Klasyczne Deviled jajka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonej musztardy, jajka ugotowane na twardo, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Classic Deviled Eggs, Classic Deviled Eggs, oraz Classic Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i zacieru widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
2
Wymieszać z majonezem, musztardą, solą i pieprzem. Białka napełnij mieszanką żółtkową, lekko ubijając. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn