Cioppino (zupa z owoców morza) z koprem włoskim i czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cioppino (zupa z owoców morza) z koprem włoskim i czosnkiem. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $4.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kalmary, filety rybne, liście kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, Owoce Morza Cioppino, oraz Owoce Morza Cioppino.
Instrukcje
1
W dużym, ciężkim rondlu podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj posiekany koper włoski, cebula, szalotka, i czosnek i smażyć przez 4 do 5 protokół,aż złoty kolor. Wymieszać w winie, następnie pomidory, pietruszka, płatki czerwonej papryki, sok z małży i wodę. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodać masło i wymieszać do rozpuszczenia, następnie usunąć z heat.In duża Patelnia żeliwna, podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i wrzucić na małże i małże. Gotować przez 4 minuty. Jak małże i małże zaczynają się otwierać, dodać ryby, kalmary, i krewetki, i posypać solą i pieprzem. Smażyć przez 2 do 3 minut, aż krewetki kolei różowy. Należy wyrzucić małże lub małże, które się nie otwierają.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Kałamarnica
Pudełko Suszonego Spaghetti
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj 1 szklankę mieszanki pomidorowej i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Przenieś zawartość patelni do rondla z pozostałą mieszaniną pomidorową i gotuj na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut.Chochla do misek na zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala