Ciepły i pikantny jesienny Poncz
Ciepły i pikantny jesienny Poncz to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny napój. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 32 centów za porcję. Jeśli masz sok jabłkowy, sok ananasowy, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jesienny Poncz, Ciepły Jesienny Slaw, oraz Ciepła Sałatka Jesienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Całe pomarańcze Stud z goździkami, i piec przez 30 protokół.
W dużym rondlu połącz sok jabłkowy i laskę cynamonu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać gałkę muszkatołową, miód, sok z cytryny i sok ananasowy.
Podawać na gorąco w misce ponczu z 2 goździkami pieczone pomarańcze unoszące się na wierzchu.