Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce

Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce
Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 329 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, ocet winny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 160 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Płytko gotowane Walleye Michaela Ruhlmana z sosem z białego wina i szalotki, Makaron Michaela Ruhlmana z wodą pomidorową, bazylią i czosnkiem, oraz Ciepła sałatka szpinakowa z jajkami na miękko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W średnim (10-calowy) patelnia na dużym ogniu, podgrzać boczek z 1/4 szklanki wody. Po odparowaniu wody obniż temperaturę do średnio-niskiej i kontynuuj gotowanie boczku, aż zacznie się chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać szalotka do boczku i gotować, aż zwiędnie i półprzezroczyste i boczek jest chrupiące, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Umieść rukolę w misce sałatkowej i łyżkę mieszanki boczku szalotki nad zieleniną (możesz zostawić trochę tłuszczu, w zależności od tego, ile jest na patelni i ilości zieleni). Wrzucić razem równomiernie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
ZieloniZieloni
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W międzyczasie rozbij jajka na pojedyncze małe miseczki lub ramekiny. Opuść wodę na wolnym ogniu i ostrożnie dodaj jajka po kolei. Gotuj delikatnie, aż biały całkowicie się ustawi, ale żółtko jest nadal ciekłe, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rukolę posypać octem (zacznij od mniejszej ilości i dodaj do smaku). Doprawić solą i pieprzem i podzielić na talerze lub miseczki. Wierzch z gotowanymi jajkami i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn