Ciepła sałatka z małży i kogutów z Escarole, rabarbarem i pieczoną Paprykowo-oliwkową Crostini

Ciepła sałatka z małży i kogutów z Escarole, rabarbarem i pieczoną Paprykowo-oliwkową Crostini
Ciepła sałatka z małży i kogutów z Eskarole, rabarbarem i pieczoną Paprykowo-oliwkową Crostini wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 543 kalorie, 13g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 2,91 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, ocet winny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz 2 łyżki stołowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Czerwona Papryka I Dojrzałe Oliwkowe Crostini, Pieczony pieprz, parmezan i oliwkowe Crostini, oraz Pieczona papryka, Oliwa i Kapar Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek i rabarbar i gotować, aż zmięknie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać małże i wino i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować, aż wszystkie małże są otwarte, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże LittleneckMałże Littleneck
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W międzyczasie zmontować crostini, najpierw mieszając paloną paprykę, pastę z oliwek i pozostałą oliwę. Podziel mieszankę pieprzu na 12 tostów i umieść po trzy na obręczach każdej z 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada OliwkowaTapenada Oliwkowa
CrostiniCrostini
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
5
Dodaj cockles do patelni littleneck i przykryj. Gotować, aż cockles otworzyć, O 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CocklesCockles
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać ocet i eskarole i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać, a następnie podzielić escarole, małże i cockles między talerze i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
EscaroleEscarole
CocklesCockles
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn