Ciepła sałatka z homara gotowana na maśle z sosem Estragonowo-cytrusowym

Ciepła sałatka z homara gotowana na maśle z sosem Estragonowo-cytrusowym
Ciepła sałatka z homara gotowana na maśle z sosem Estragonowo-cytrusowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Jeśli masz masło, gruba sól, estragon i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki na mikro zielonych z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar, Ciepła sałatka z marchwi kalafiorowej z sosem cytrusowym Miso, oraz Sałatka z masłem Sałatowym z estragonem i cytrusowo-miodowym winegretem.

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Petit Chablis z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn