Ciemna Czekolada Karmel Brownies
Ciemna czekolada karmelowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 2 godziny i 5 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka półsłodkie czekoladowe chipsy, karmelki, mix ciasto czekoladowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Brownies Laphroaig Caramel Dark Chocolate, Karmelowe Brownie Z Ciemnej Czekolady, oraz Solone Karmelowe Brownie Z Ciemnej Czekolady.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. 13x9-calowy patelnia ze skracaniem lub natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto wymieszać, masło, 1/3 szklanki mleka i orzechów pekan, aż dobrze wymieszane. Wciśnij połowę ciasta na dnie patelni.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, rozgrzać karmelki i pozostałe 1/3 szklanki mleka na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka.
Kawałki czekolady posypać równomiernie częściowo upieczoną skórką. Łyżka mieszanki karmelowej na kawałkach czekolady.
Pozostałą masę posypać mieszanką karmelową.
Piec 20 minut lub do wykałaczki włożonej 1 cal od strony patelni wychodzi prawie czyste (ciasteczka nie będą całkowicie ustawione). Schłodzić na stojaku chłodzącym 30 minut. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.