Cielęcina Scaloppini z sosem cytrynowym

Cielęcina Scaloppini z sosem cytrynowym
Cielęcina Scaloppini z sosem cytrynowym wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Na 1,52 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Mieszanka śmietany, bulion z kurczaka, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina Scaloppini z sosem śmietanowym szafranowym, Cielęcina Scaloppini z winem, grzybami i zieloną oliwą, oraz Kotlety Cielęce Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cielęcinę zanurz w ubitym jajku, a następnie naciśnij na bułkę tartą. Delikatnie otrząśnij nadmiar i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj panierowane scaloppini, i gotować, aż złoty brąz z obu stron, a nie różowy w środku, o 4 protokół z każdej strony.
4
Wyjmij do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty i utrzymuj ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Wlać sok z cytryny i białe wino. Zwiększyć ciepło do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w około 2 łyżkach bulionu z kurczaka i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
6
Wlać pozostały rosół z kurczaka na patelnię, doprawić pieprzem czosnkowym i pieprzem cytrynowym i doprowadzić do wrzenia. Gdy sos się zagotuje, wymieszaj rozpuszczoną skrobię kukurydzianą i gotuj, aż zgęstnieje i będzie przezroczysty, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
SOS wyjąć z ognia, a następnie ubić w gęstej śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Cielęcinę ułożyć na półmisku i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn