Cielęcina Oskar
Cielęcina Oskar wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 940 kalorii, 92g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 8,41 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi spears, ser cheddar, mięso krabowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Stek Oskar (Dla 2), Stek Oscar, oraz Kurczak Oskar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić sos serowy: rozpuścić 2 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z mlekiem i gotować, aż bąbelki zaczną tworzyć się na brzegach.
Ubić rozdrobniony ser aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić do ogrzania.
Cielęcinę cienko Funt za pomocą młotka lub boku zwilżonego tasaka. Kotlety pogłębiać w mące, wytrząsając nadmiar. Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety gotować na maśle, 1 do 2 minut boku, aż rumiane. Odstawić i ogrzać.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Przyciąć szparagi i blanszować, upuszczając we wrzącej wodzie na 2 minuty, aż staną się jasnozielone.
Gotowane mięso krabowe podgrzać w kuchence mikrofalowej lub na parze nad wodą ze szparagami.
Aby złożyć: talerz cielęciny; top z krabem; criss-Krzyż szparagi na górze; i mżawka sos serowy na wszystkich.
Podawać dodatkowy sos z boku.