Cielęcina Oskar

Cielęcina Oskar
Cielęcina Oskar wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 940 kalorii, 92g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 8,41 zł / porcja, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi spears, ser cheddar, mięso krabowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Stek Oskar (Dla 2), Stek Oscar, oraz Kurczak Oskar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos serowy: rozpuścić 2 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z mlekiem i gotować, aż bąbelki zaczną tworzyć się na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić rozdrobniony ser aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić do ogrzania.
4
Cielęcinę cienko Funt za pomocą młotka lub boku zwilżonego tasaka. Kotlety pogłębiać w mące, wytrząsając nadmiar. Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety gotować na maśle, 1 do 2 minut boku, aż rumiane. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CleaverCleaver
PatelniaPatelnia
5
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Przyciąć szparagi i blanszować, upuszczając we wrzącej wodzie na 2 minuty, aż staną się jasnozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Gotowane mięso krabowe podgrzać w kuchence mikrofalowej lub na parze nad wodą ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane KrabyGotowane Kraby
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
7
Aby złożyć: talerz cielęciny; top z krabem; criss-Krzyż szparagi na górze; i mżawka sos serowy na wszystkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
SzparagiSzparagi
CrabmeatCrabmeat
CielęcinaCielęcina
8
Podawać dodatkowy sos z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn