Cielęcina Milanese z sałatką z rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cielęciny Milanese z sałatką z rukoli. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Parmigiano reggiano, jajko, cytryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Milanese Z Sałatką Z Rukoli, Kurczak Milanese z sałatką z rukoli, oraz Kurczak Milanese Z Sałatką Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę w jednej płytkiej misce lub talerzu ciasta i ubite jajko w sekundę.
Połącz parmezan i bułkę tartą w trzecim i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Cielęcinę w mące, następnie jajko. Pozostawić nadmiar jajka, aby kapać, a następnie przenieść do bułki tartej. Obróć, aby równomiernie pokryć, naciskając okruchy, aby przylegały.
Przenieść scallopini do dużego talerza.
Dodać olej do małej patelni i podgrzewać na średnim ogniu, aż migotanie i rogu cielęciny zanurzone w oleju natychmiast zaczyna bulgotać. Ostrożnie dodaj jeden kawałek cielęciny do gorącego oleju. Gotować, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż złoty kolor z pierwszej strony, o 1 1/2 protokół. Ostrożnie obrócić szczypcami i gotować, aż druga strona będzie złotobrązowa, o 1 minutę dłużej. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec spalaniu oleju-cielęcina powinna równomiernie pęcznieć.
Cielęcinę przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i natychmiast doprawić solą.
Osuszyć na ręczniku papierowym. Powtórz z drugim przegrzebkiem cielęcym
W średniej misce z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny wrzucić rukolę, pomidory, bazylię i dodatkowe wiórki parmezanu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać cielęcinę i sałatkę natychmiast.