Cider Cocktail: Young Buck
Cider Cocktail: Young Buck is a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.02 za porcję. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką lód, kwiaty hibiskusa, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cider Cocktail: Wujek Buck, Irish Buck Cocktail, oraz Shanghai Buck Cocktail dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić syrop cukrowy hibiskus, połącz cukier, wodę i kwiaty hibiskusa na małej patelni. Włączyć ciepło do medium i mieszać, aż cukier jest całkowicie rozpuszczony i mieszanina zmniejszyła się nieznacznie, pięć do siedmiu minut.
Usuń z ognia, odcedzić, aby usunąć hibiskusa i ostudzić. (Można butelkować i przechowywać w lodówce do 3 tygodni.)
Aby zrobić koktajl, napełnij szklankę pilsner lodem.
Do szklanki dodaj piwo imbirowe. Powoli wlać cydr na wierzch piwa imbirowego. Powinna być miła separacja między piwem imbirowym a cydrem.
Skropić syrop cukrowy hibiskus na górze cydru.
Udekoruj suszonym kwiatem hibiskusa i podawaj natychmiast.