Ciasto Żurawinowe Bez Skórki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasto żurawinowe bez skórki. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 18g tłuszczu i w sumie 331 kalorii. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 21%. Spróbuj Ciasto żurawinowo-orzechowe Sibi bez skórki, Ciasto Czekoladowe Bez Skórki, oraz Ciasto Z Cukinii Bez Skórki dla podobnych przepisów.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Można spróbować winnic późnych zbiorów Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Winnice Późne Zbiory Riesling]()
Winnice Późne Zbiory Riesling
Jasnożółty nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie, wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie zapewnia idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.