Ciasto Ze Szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szpinak ciasto spróbować. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj 9-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
2 łyżki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka. Wycisnąć dodatkową wodę ze szpinaku i dodać szpinak na patelni. Kontynuuj gotowanie, aż szpinak zostanie podgrzany, a dodatkowa woda odparuje. Mieszanka łyżka do patelni.
W dużej misce ubić jajka i śmietanę. Wymieszać z solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Wlać do patelni, top z rozdrobnionym serem szwajcarskim. kropka z pozostałą 1 łyżką masła.
Piec 25 do 30 minut, aż zestaw i złoty kolor. Schłodzić 5 minut przed podaniem.