Ciasto Z Szarlotką
Ciasto z szarlotką może być tylko deserem, którego szukasz. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 431 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, jajka, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W średniej misce wymieszać mąkę, 1/2 szklanki brązowego cukru i sól. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha. Odstawić.
W innej średniej misce delikatnie wymieszaj Jabłko
Składniki mieszaniny; odstawić.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Rozłóż mieszankę jabłkową równomiernie na cieście tortowym.
Polewę równomiernie posypać wierzchem.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.