Ciasto Z Syropem Klonowym

Ciasto Z Syropem Klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ciasto syrop klonowy spróbować. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, masło, ciasto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy, Tajny Składnik (Syrop Klonowy): Tłuczone Słodkie Ziemniaki Klonowe, oraz 10 rzeczy, których prawdopodobnie nie wiedziałeś o robieniu syropu klonowego (: klonowe paszteciki z kiełbasą).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozwałkuj ciasto na 11-calową rundę na lekko posypanej mąką powierzchni z mąką wałkiem do ciasta i dopasuj do 8-calowej (3-cup) szklanej płytki ciasta. Wykończ nadmiar ciasta i ozdobnie zagniataj krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
3
Ubij razem brązowy cukier i jajka, aż będą kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj śmietanę, syrop i masło, a następnie ubijaj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Piec ciasto w dolnej trzeciej części piekarnika, aż ciasto jest złoty i nadzienie jest dmuchany i wygląda na suche, ale nadal drży, 50 do 60 minut. Schłodzić na stelażu do temperatury pokojowej (wypełnienie ustawi się jako schłodzenie ciasta).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
* Jeśli nie masz 8-calowy talerz ciasto, zastąpić 9-calowy patelni tart i wstępnie ciasto przed pieczeniem z nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn