Ciasto Z Syropem Klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ciasto syrop klonowy spróbować. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka jaj, masło, ciasto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy, Tajny Składnik (Syrop Klonowy): Tłuczone Słodkie Ziemniaki Klonowe, oraz 10 rzeczy, których prawdopodobnie nie wiedziałeś o robieniu syropu klonowego (: klonowe paszteciki z kiełbasą).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozwałkuj ciasto na 11-calową rundę na lekko posypanej mąką powierzchni z mąką wałkiem do ciasta i dopasuj do 8-calowej (3-cup) szklanej płytki ciasta. Wykończ nadmiar ciasta i ozdobnie zagniataj krawędzie.
Ubij razem brązowy cukier i jajka, aż będą kremowe.
Dodaj śmietanę, syrop i masło, a następnie ubijaj na gładką masę.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Piec ciasto w dolnej trzeciej części piekarnika, aż ciasto jest złoty i nadzienie jest dmuchany i wygląda na suche, ale nadal drży, 50 do 60 minut. Schłodzić na stelażu do temperatury pokojowej (wypełnienie ustawi się jako schłodzenie ciasta).
* Jeśli nie masz 8-calowy talerz ciasto, zastąpić 9-calowy patelni tart i wstępnie ciasto przed pieczeniem z nadzieniem.