Ciasto Z Rabarbarem Pomarańczowym

Ciasto Z Rabarbarem Pomarańczowym
Pomarańczowy rabarbar ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 330 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, jajka, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Duszony rabarbar z pomarańczą, Dżem Rabarbarowo-Pomarańczowy Waniliowy, oraz Pomarańczowy Chleb Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć 1 szklankę cukru, mąki i soli. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i masłem. W małej misce, lekko ubić żółtka; mieszać do mieszaniny soku pomarańczowego, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
3
W dużej misce ubijaj białka, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty; stopniowo ubijaj pozostały cukier, 1 łyżkę stołową na raz, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać do skorupki ciasta. wierzch z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
5
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 325°; piec przez 40 minut lub do złotego koloru. Brzegi przykryć folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przerostowi. Schłodzić na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn