Ciasto Z Rabarbarem Pomarańczowym
Pomarańczowy rabarbar ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 330 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, jajka, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Duszony rabarbar z pomarańczą, Dżem Rabarbarowo-Pomarańczowy Waniliowy, oraz Pomarańczowy Chleb Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 1 szklankę cukru, mąki i soli. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i masłem. W małej misce, lekko ubić żółtka; mieszać do mieszaniny soku pomarańczowego, aż do wymieszania.
W dużej misce ubijaj białka, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty; stopniowo ubijaj pozostały cukier, 1 łyżkę stołową na raz, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki rabarbaru.
Wlać do skorupki ciasta. wierzch z orzechami.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 325°; piec przez 40 minut lub do złotego koloru. Brzegi przykryć folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przerostowi. Schłodzić na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce.