Ciasto Z Podwójnym Imbirem
Ciasto z podwójnym imbirem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz zmielony cynamon, mielone ziele angielskie, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Podwójnie imbirowa kwaśna śmietana i ciasto Bundt z imbirowymi truskawkami, Tort z podwójnym imbirem z brązowym cukrem Mascarpone bitą śmietaną, oraz Double Ginger gingerbread men.
Instrukcje
Ubić pierwsze 3 składniki w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać melasę; pokonać 1 minutę. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki i 4 kolejne składniki (mąki przez ziele angielskie) połączyć w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; dobrze ubić po każdym dodaniu
Wlać ciasto do 8-calowej okrągłej patelni pokrytej sprayem do gotowania; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Posypać krystalizowanym imbirem.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Zdjąć z patelni; podawać na ciepło.